Valoda: LV RU EN   Valūta: EUR USD LVL
Sludinājuma nr: 224459    Sludinājuma internet adrese: rek.lv/224459

> Celtniecība > Būvmateriāli > Balķi - Pērk

Cena 1.00 EUR

Vai Jūsu uzņēmums meklē augstas kvalitātes un sabalansētu pārtikas piedāvājumu savām darbiniekiem vai klientiem? "Gran Carno" piedāvā plašu pārtikas produktu klāstu, kas atbilst Jūsu vajadzībām!

Mūsu produkcija izceļas ar:

Augstākās kvalitātes sastāvdaļas: "Gran Carno" pārtika tiek pagatavota no rūpīgi atlasītām sastāvdaļām, nodrošinot augstāko pārtikas kvalitāti.

Sabalansēts uzturvērtību daudzums: Mūsu pārtika ir izstrādāta tā, lai būtu sabalansēts olbaltumvielu, ogļhidrātu un tauku daudzums, nodrošinot Jūsu darbinieku vai klientu labklājību un produktivitāti.

Plašs produktu klāsts: No maziem uzkodas līdz galvenajiem ēdieniem un desertiem, "Gran Carno" ir visi nepieciešamie pārtikas produktu veidi, lai apmierinātu visu garšu.

Īpaši risinājumi individuālajām vajadzībām: Mēs saprotam, ka katram uzņēmumam ir savas unikālās vajadzības. Tāpēc mūsu komanda var sadarboties ar jums, lai apmierinātu jebkādas īpašās pārtikas vajadzības.

Uzticieties "Gran Carno" un nodrošiniet savam uzņēmumam labāko pārtikas pieredzi! Sazinieties ar mums jau šodien, lai uzzinātu vairāk par mūsu pakalpojumiem un iespējām.




Kontaktinformācija:
petplius
Telefons: +37063635258      E-pasts:      Internetā: https://petplius.lt/sunims/konservai/GRAN%20CARNO
Reģions: Rīga > Bieķensala

Publicēts: 2024-03-21 12:04 līdz 2024-05-20
Sludinājumu apskatījuši: 10



   















REKlāma internetā
Ievieto reklāmu / sludinājums. Pērc, pārdod.
www.rek.lv